26 december 2007

Hemlispaket!

Först och främst, ursäkta så hemskt mkt att det dröjt med bilder. Har haft supermkt att göra nu inför jul och inte haft tid att skriva nåt om hemlisen, men bilderna har legat färdiga i inlägget några dagar nu.

Paketet som jag fick av ManMade var inslaget ordentligt, jag fick knappt upp det;)

Som sytt hade min hemlis skickat med en väska, som var kanonfin. Den kom genast till användning som jobbväska. Som springvikarie måste man ju ständigt släpa på ytterkläder och extrakläder med sig överallt och jag har länge tänkt sy en större påsväska, men det är ju det här med tid;) Min hemlis hade även skickat med en magnetisk nåldyna, en sprätt och nålar. Nålar var välbehövligt för mina har fått egna ben har jag märkt;) Och så var det ett fint julkort där min hemlis skrivit lite om sakerna, samt ett kuvert som jag inte fick öppna förrän jag gjort en offentlig gissning och fått svar. Och jag lyckades ju gissa rätt på första försöket=)

Tygerna var jättefina, ett pippityg, med gamla pippi på. Funderar på att göra en grobag av det, men jag får se. Sen var det ett blommigt tyg, och ett fint retro tyg med ankor och hönor på. Och så ett rött fleecetyg, så lite jul smög sig in bland tygerna oxå=)

Sen så var det med två påsar godis oxå, mina favoriter (minus lakrits, kan dom inte göra en påse utan?) Och en jättefin mössa som passade kanon och som kommer passa till min bruna jacka som jag ska sy. Det var även den som avslöjade min hemlis.

Som julgrejer och personlig gåva var det med en jättefin pumla, och två handtovade prydnader, ett äpple och en ängel. Jättefina, tyvärr hade jag ingen egen gran i år, men jag har hängt upp dom på diverse ställen ändå=)

Jaha, tänkte ta och lägga upp bilder nu, men naturligtvis strular nånting så det funkar inte=( Får återkomma med bilder då.

Men stort tack iaf, jättefint paket var det och hur kunde du veta att mina nålar på nåt vis kryper iväg av sig själv?;) Perfa med mer nålar.
Skriver mer sen när bilderna funkar.

Nu har mitt hemlispaket kommit. Jättefint var det. Bild och beskrivning kommer snart. Ska bara försöka lista ut vem det är från. Det var en mössa med och enligt kortet så är det den som är ledtråden, men det står still i huvudet just nu.....

Nu har jag gått igenom lite bloggar och jag gissar på ManMade?? rätt eller fel?

3 kommentarer:

Jes sa...

Du gissar så rätt, va skönt att paketet kom fram och att du verkar gilla innehållet.

Jes sa...

hej igen! Va skönt att du tyckte om tygerna och de sydda, Roligt att väskan kom till användning på engång.
God fortsättning.

patricia76 sa...

lakrisen kan jag ta!! det godaste i hela påsen ju! ler
ÄLSKAR DINA KLÄDER! de är så himla fina.