04 april 2008

Hemlis, nu med bild!!

Ja, har ju redan listat ut att det är Kajsa Kavat som är min hemlis. Tack så jättemycket.
I mitt paket, var det en jättefin manchester från stoff och stil, den ska nog bli ett par byxor till min turkosa kollektion. Sen var det ett fint tunt blommigt tyg, retro, som jag ska fundera på vad det ska få bli. Somrigt och fint så nåt sommarplagg blir det nog. Sen var det en omlottkjol till mig, kul att hon vågade på sig ett plagg till mig. Den är jättefin och somrig, perfekt nu när jag har insett att kjol är ett urbra sommarplagg. Ska banka fast dom sista tryckknapparna och så får ni se livebild sen. Sybehören var i form av en grön dragkedja och 5 söta små knappar som var urfina:) Två godispåsar, den ena är snart slut;) Som personlig gåva fick jag en retro bok med sömnadstips. Har bläddrat i den som hastigast och den verkar rolig.
Tack tack snälla hemlis:)


Oj vad svårt, jag har sållat bort alla som har skrivit i sin blogg att dom är avslöjade, men jag har ingen aning av vilka som är kvar som kan ha skickat till mig. Ska leta lite mer innan jag tjuvkikar.
Efter att ha kikat bakåt i lite random bloggar så tycker jag mig känna igen ett visst tyg, nämligen
http://kajsakavat07.blogspot.com/2008/03/ny-vskmodell.html den övre väskans tyg.
Så jag gissar på Kajsa Kavat?

Nu har jag fått mitt hemlispaket. Jättefint var det, och halva ena godispåsen är uppäten:) Imorgon ska jag fota och blogga om det och försöka lista ut från vem det är. Just nu är jag helt slut efter en fulldag med bakande, plugg, leverans av kläder och sykurs. Ska ta och krypa ner i sängen med sambon och bara ta det lugnt.
Imorgon ska jag även försöka ta mig tid att blogga om t-shirten med ödleapplikation samt stjärnbodyn som är klar nu.

Godnatt på er!

2 kommentarer:

Jenny sa...

Jodå det är helt rätt - jag borde egentligen ha väntat med att bloggat om väskan, men någon ledtråd måste du ju få :-)

Jenny sa...

Kul att du tyckte om det - jag hoppas kjolen passar, men det var därför jag lät dig banka i de sista tryckknapparna själv. Jag har ju sytt en liknande till mig själv också, och den kommer iallafall att användas flitigt i sommar.