26 april 2008

Jag har inte slutat sy;)

Randigt. Body i 62/68 och tröja i 74/80. Egna mönster och tyg från lokala affären.


Röda ugglor med body i 62/68 med matchande velourbyxor. Samt en tröja i 74/80. Egna mönster och tyg från ohlssons, jofotex samt mudd från stoff och stil.

Kvällens outfit. Ska försöka få till en bild när den är på, den är mycket finare då. Tyg från ohlssons, mudden på kjolen är återanvänd.

Vuxenplyschisar, grå mudd från ohlssons, svart plysch från hilco. Eget mönster, jag håller tummarna för att dom passar bra. Leverans på en liten stund:)

Nedan kommer bilder på ett par muddjeans som ska levereras till samma tjej som ovan, det är ett par vuxenjeans. Blir spännande att se hur dom sitter på, för det är ju lite klurigare med vuxenjeans utan gylf. Jeans från ohlssons och mudd från stoff och stil, och ett jättestort TACK till Stratus, för mudden, när min blev försenad, annars hade dom inte varit klara nu. Forfarande inget mejl från stoff och stil, dom har nog tappat bort min beställning:(Uggletröjor till O och S. Hoppas dom passade:) Eget mönster i 98/104 och 110/116.

Jag är bara ursämst på att blogga:)
Ikväll har det blivit en kjol till festen imorgon, färdigställande av en top till samma fest.
Sen så har jag sytt ihop ett par vuxenmuddjeans och ett par vuxenmuddplyschisar samt en poncho, som ska levereras imorgon.

Kvar väntar några bodysar i uggletyget, men det får nog bli efter helgen.
Annars har jag sytt 1 body och 1 tröja i det röda uggletyget redan, och två mössor. I det bruna har det blivit två tröjor. Uppdaterar med bilder imorgon.

5 kommentarer:

www.syfroken.se sa...

Oj vad du har gjort mycket! Jag kollar in varje dag och helt plötsligt så har du så mycket att visa! Kul att du visar bilder på allt du har gjort! Ser fram emot ett foto på din outfit när den sitter på.
www.syfroken.se

Jes sa...

ojoj oj va mycket du sytt & så fint!!!

Vindling sa...

Har länkat till dig från min blogg, hoppas det är ok.

KlaramedK sa...

Vilken produktivitet! jättefina bodys och tröjor mm!

Anonym sa...

Jag har länkat till din blogg. Hoppas det är ok.