18 juli 2008

Massor i kläder:)

Sambon har börjat jobb igen = mycket egentid = mycket sytid:) Jag har varit väldigt effektiv och passat på att sy mycket. Mitt stora problem nu är alla fina tyger, och alla tryckideer jag har i huvudet. Detta leder till att det blir lite för många tröjor:) Men, man kan nog inte ha för många tröjor, eller?! Iaf inte i storlek 80, för den kan dom ha så pass länge:)
Samtliga byxmönster är efter mitt eget pösbyxmönster med tilltagen längd, och alla tröjor är efter mitt raglantröjemönster i 74/80 cl. Jag har hela tiden haft en tanke bakom och tänkt att varje byxpar ska ha några tröjor att matcha med, samt att en tröja ska gå att matcha med flera olika byxor.
Först ut ett par limegrön muddisar med tyg från Textilcentrum, med matchande tröjor. En röd/orangerandig tröja med tyg från eiser. En tröja i brunt elefanttyg från jofotex med turkosa ärmar från Jnydesign och sist ut en orange blommig tröja med tyg från Michas. Samtlig mudd är limegrön mudd från stoff och stil.

Ett par röd muddisar med velour från ohlssons tyger. En av tröjorna från ovan matchas med dessa och tillkommer gör en regnbågsrandig tröja med tyg från stoff och stil. Den mönstrade tröjan är en slaktad body från lindex och tyget till ärmar och kantband är från Mg-s tyger. Den orange/vitrandiga tröjan har tyg från eiser. Samtlig röd mudd kommer från stoff och stil.

Ett par gröna muddisar med velour från jofotex. Till detta blev det vågade färgkombinationer på tröjorna. En egentryckt trolltröja på orange interlock från e-slöjd, med grön/brunrandiga ärmar från lokala tygaffären. En orange/gul randig tröja med orange ärmar med egentryckta stjärnor i brunt, tyg från e-slöjd. Samtlig turkos mudd från ohlssons tyger. En randig tröja med orange ärmar med mörkt turkosa stjärnor avslutar matchningen. Brun mudd från stoff och stil.

Ett par rostorange muddisar med velour från neanobelle, här får tröjorna från ovanstående bild hänga med för dom matchade så fint även till dessa byxor. Tillkommer gör en kanintröja med tyg från Jnydesign och en turkos/brunrandig tröja som jag bloggat om tidigare, den får dock hänga med på ett hörn även här, tyg från lokala tygaffären och muddad med e-slöjds orange. Samtlig brun mudd från stoff och stil.

Och så är det ju det här med brunt;) Jag är helt enkelt kär i brunt....:) Bruna muddisar, velour från neanobelle. Tillkommit här har en turkos/vitrandig tröja med brun mudd gjort, tyg från Pose design (Tack!). En till kanintröja, här i brunt och turkos, tyg från Jnydesign. En gul/turkosrandig tröja och en lime/blårandig, båda med tyg från eiser. Samtlig brun mudd från stoff och stil. Längst till vänster fick dom tidigare sydda och bloggade manchesterbyxorna ligga, för dom matchar ju oxå så fint:)
Gula byxor med resår i midjan (mudden räckte inte:)) i velour från neanobelle och gul mudd från ohlssons tyger. Tröjorna finns med på bilder ovan.
Turkosa muddisar i velour från stoff och stil. Tillkommit har en tröja i orange/vitrandigt eisertyg gjort. Samtlig turkos mudd är från ohlssons tyger.
Alla byxor upplagda på rad. Bilden blev aningens ljus.
Det har även blivit en velourhoodie al'a svedin i rostorange velour från neanobelle, grön velour från jofotex och brun mudd från stoff och stil. Denna matchar 3 par av byxorna.


Alla tröjor uppradade:) Det blev några stycken:) Som sagt så kommer det nog tillkomma en eller två uggletröjor som först ska få bada färgbad, men sen får det nog vara bra med tröjor i denna storlek, eller vad tror ni?! ;)

16 kommentarer:

Strömming sa...

Oj vad snyggt! Snacka om produktiv!!!! Superfina kombinationer men det var svårt att se ordentligt på bilderna, men vad gör det, kombinationerna är bara för härliga!!! Imponerad!!!!

Anonym sa...

Wow, vilken fantastisk garderob du har sytt ihop, och så smart tänkt: mjuka velourbyxor och en rad överdelar att matcha ihop med. Det är ju precis det som behövs i den åldern. Massor med basplagg i garderoben, och härliga färgkombinationer har du satt ihop också. Roligt att se.

DORIS DAISY sa...

Men herregud människa -har du inget liv??? (Eg. är jag ju avundsjuk) Gud vad du är produktiv, är du säker på att du är 'bara' människa????

Jättefint och ursmart!

Therese sa...

GALET mkt snygga kläder du producerat de sista dagarna!! Blir inte så lite avis då jag själv endast lyckats åstadkomma ett par elefantlånkisar =)...

Mimmi sa...

Så himla snyggt alltihop!!!!

Det är sådan här matchning jag skulle vilja åstadkomma till min försäljning på marknaden. Det kommer inte bli så här mycket i var storlekt men tanken är ju så himla bra med all matchning dessutom blir det färgglatt och snyggt.

Toppen!!!!

Mimmi sa...

Är inne här igen och spanar ;-) Går faktiskt inte kolla sig mätt på alla sygga kombinationer du gjort. Jag hoppas det är ok att inspirereras av färgkombinationer?

LinSar sa...

Härliga färg kombinationer.Super fina.

Anonym sa...

Superfina!!!

Anonym sa...

haha du är verkligen inte klok! =D
jag vill ha ALLT!

HugOlle sa...

Ja här ligger man i lä så det stänker om det! Jättefina grejer (som vanligt)! O tack för att jag fick bli din kompis på Sysidan :-D !

Anonym sa...

Jösses vad kläder! Hur ska ni hinna använda allt? Men det kanske inte är till ett och samma barn. Grymt snygga kombinationer och otroligt inspirerande. Grattis till alla fina plagg.
/Klockarbarn

Karolina.http://esterochkonrad.blogg.se/ sa...

så mycket fint! Jag skulle nästan vilja smaka på dem ;-) /Karolina

Anonym sa...

Hittade hit av en slump och blev helt förälskad i alla dessa fina kläder du syr! Precis i min smak =)

Har en kille som drar stl.86/92 på kläder och det finns sällan roliga kläder till honom ute i handeln.

Syr du på beställning? Vad tar du i så fall för en tröja + matchande velourbyxor?

Syserine sa...

Vad fina kombinationer, jätteinspirerande! Velourtröjan var också riktig snygg! Har lagt upp en länk till din sida, hoppas det er ok.

Liza sa...

werali
mejla mig istället. liza.yrvader@gmail.com

Och tack alla andra för allt beröm och syserine självklart får du länka:)

Anonym sa...

Wow vilken garderob! Jättefina kläder alltihop. Smart att kunna kombinera flera varianter, så att man inte måste byta även byxorna när tröjan blir nersölad eller tvärtom.