03 februari 2009

Tradera or what!?

Alltså, jag funderar fram och tillbaka. Jag har ju beställningar med jämna mellanrum, men trots det blir det en hel del sytt som bara blir liggande, för att inspirationen kommer flygande:)

Jag har ju försökt sälja på tradera, och visst blir det en liten summa, men inte mer än hm-priser, och det känns inte vidare kul när man lägger ner en massa tid och energi.

Så nu har jag en massa kläder liggandes i allt från 56 till 86 just nu. Är nån intresserad av att handla direkt från bloggen om jag lägger upp bilder och priser? Det är lite tröjor, velourbrallor, bodys och så lär det nog bli ett par muddjeans eller två.

Ni som säljer via signerat, får ni nåt sålt?

17 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker att du ska testa lägga ut på bloggen :) Jag är helt klart intresserad av att kika på vad du har!

Y sa...

många har en separat försäljningsblogg. Kanske kan vara något?
Jag ska be svägerskan hänvisa till din sida om det är någon som gillar bodyn de ska få.

Husfrun på landet sa...

Jag tycker du syr jättefina kläder, så visst är jag intresserad. Visa vad du har här på bloggen :)

Nimsy sa...

ja visa =)

Airspirit83 sa...

Hej Liza! Skulle jag få fråga en sak. Hur har du gjort för att få upp den dära besökstatistiken? Har loggat in på sunset, men sen vet jag inte hur jag får koderna in på min blogg.

Anonym sa...

Ja, jag är intresserad!!

Anonym sa...

Jag skulle absolut kolla in kläderna och även köpa om jag hittade något jag ville ha. Det är skönare med ett fast pris. Så fram med grejjerna=)

Anonym sa...

Kollar gärna in kläderna. Vad har du i st 86-92 till pojke? Flicka st 98-104

Anonym sa...

Jag tycker absolut att du ska lägga upp kläderna på bloggen, du förlorar väl inget på det?? :)

Anonym sa...

Testa att lägga ut det på bloggen. Du kan ju alltid börja med att lägga ut bilder på det du har och så får de som är intresserade kontakta dig för prisuppgift om du inte vill lägga ut priserna direkt.

Du har ju inget att förlora...

Lycka till!
ak74(från FL)

HugOlle sa...

Det finns en billig webshop på textalk.se. Jag har reggat mig där för en provmånad på kul! Kanske kunde vara nåt du som syr o harsaker över... Man behöver inte ha eget företag... Vet hur det känns när man lägger ut på Tradera. Det suger!

Anonym sa...

Ja, lägg ut bilder på bloggen=)

Tar gärna emot tips från webbutiker där man kan beställa lie roliga tyger... gärna trikå!
=D

Anonym sa...

Lägg ut! Jag behöver nämligen en bra present till en ettåring =)

Ewa

vouffen sa...

Jag tycker Signerat är bra! Har sålt en hel del där, de tar lite provision, men inte så mkt, tror det är 18%, sen var det en startavgift på om jag minns 150:- eller nåt sånt, det är en engångsavgift. Jag får iaf betydligt bättre förtjänst där än på tradera, visst kan det bli högt på tradera ibland, men det är lite "lotteri". Så jag kan rekommendera Signerat :) !

Anonym sa...

Jag förstår vad du menar med tradera och visst är man kluven. Jag har inte hittat något riktigt bra alternativ faktiskt, har en "butiksblogg" också men det är förstås inte lika många som hittar dit som till tradera. Jag börjar dock lägga ut mina kläder till lite högre utrop de gånger jag använder tradera. Då slipper man dessa ninjabudare som lägger sista minuten och varan säljs till under hm-pris.

Anonym sa...

intresserad

Anonym sa...

Lägg ut på bloggen för jag är helt klart intresserad! Hojta gärna i min blogg när det finns bilder att se. :) (är intresserad av 80-92)

mvh Rebecca