04 juni 2009

Uppdatering- Elina

Skriver en liten rad om hur det går för Elina, då min syster inte har möjlighet att uppdatera bloggen lika ofta numera.

Allt går då som på räls, hon tränar utan cpapen i 2-timmars etapper 3 gånger om dagen, och dom har fått flytta in på ett familjerum på avdelningen, fast E sover på avdelningsrummet på natten, tills cpapen är helt borta.
Hon har nu passerat 1500gramsstrecket så hon börjar bli stor lilltjejen :)
Tyvärr har jag inte kunnat hälsa på sedan onsdag förra veckan på grund av en envis förkylning, och nu när den äntligen är över, så lyckades jag dra på mig en akut öroninflammation med sprucken trumhinna som påföljd :( Aj, aj, aj säger jag bara.

Men, till veckan gäller nya tag vad gäller besök och sömnad, och förhoppningsvis lite mer sömnadsrelaterad bloggning.

7 kommentarer:

JNYdesign sa...

Åh vad söt hon är lilltjejen. Min kille föddes också förtidigt, inte så mycket för tidigt, han vägde ändå 2400, men jag känner igen Cpapen och värmebädden och kuvösen och slangmatning och utpumpning. Det enda som var riktigt riktig skönt var att få sova hela nätterna. Men min lillkille växte på sig snabbt och är nu 6 år...!!!!
Tiden går fort. Vilken tur att lilltjejen har dig och att du kommer att bli specialist på prematur kläder, Visste du att det fanns prematur mönster i en Ottobre tidning som kom för inte så länge sedan.
Lycka till med din lilla släkting.
//JNY

Anonym sa...

Åh vilken en! Fantastiskt med ett så litet liv! Tack för titten, för även om vi inte känner varandra så undrade jag ändå lite hur det går för din lilla systerdotter, så skönt hon verkar ha det. :-)

od Andulky sa...

Skönt att allt går så bra! Så söt hon är! Krya på dig!
Appropå det JNY skrev så finns det endel prematurkläder i Ottobre nr 6 2007. Bla ursöta sparkbyxor och en liten förklädesklänning.

Liza sa...

Tackar tackar :)

Jo jag har numret med prematurkläder, men har inte använt dom mönstrena, dels använder hon bara tröjor just nu, och det har jag redan mönster på. Sen så känns det väl lite overkill med en klänning redan, till en sån liten :) Men klänningar kommer det att bli, när hon blir lite större :)

LilleBus sa...

Lilla skruttan, sikken liten sötnos :-)
Hoppas att allting går bra för er.

KRam Nina

ealina sa...

Åh vad skönt att hon växer som hon ska :)

Tack för besöket på min blogg! Dödskalletyget finns på både Myrins tyger i Göteborg och på Skroten i Kinna. Finns säkerligen på fler ställen än så ;)
Det var till min piratälskande son jag köpte det så om du hittar andra dödskallar så hojta, ok? :o)

florin design sa...

Hur går det nu då lilla Elina... Hoppas verkligen att allt går stadigt frammåt!