05 november 2010

Lite tygblöjor

Sylusten har varit på villovägar ett tag, men har nu återkommit, så jag har sytt en del på sista tiden, bland annat lite tygblöjor, både till en kompis, till Elina och till lillfisen. (dom bloggar jag om senare)

En kompis var sugen på att testa tygblöjor till sin pojk. Så jag sydde ihop några stycken för henne att prova på. 3 formsydda i tyger från jny design och mjuka tyger på utsidan, bambufleece i mitten och bambuvelour/bambucollege på insidan, med ett löst inlägg i bambufleece+bambucollege som viks på mitten. Totalt 7 lager tyg alltså. Ett skal i ap-pul från myllymuksut och microfleece från en icamaxifilt :) Sist ut en snap-in-one blöja i elefant-pul från myllymuksut med insida i microfleece, inlägg i bambufleece+bambuvelour. Samtliga sydda av Fattycake-mönster, storlek NB.
Två nattblöjor till Elina, oxå dom snap-in-one. Ap-pul, röd pul och microfleece från myllymuksut, inlägg i bambuvelour+microfiber+bambufleece. Mönster: La Di Da Diaper, storlek M.


Två pocketblöjor till Elina oxå.
Safaripul från ett byte med retrokas, blompul från ett byte med mimpen, ursprungligen från myllymuksut. Insida i interlock från jnydesign.
Mönster: Safariblöjan i LDD Diaper, M, blomblöjan i infiniti diaper, M

1 kommentar:

od Andulky sa...

Wow så många fina!!!