12 februari 2008

Trosor

Fick två par helt underbara trosor i julklapp av min käre pojkvän. Dock var dom nästan lika dyra per par som mina jeans :-o
Så jag beställde tygprover från Mgs tyger i samma material och fastnade för orange, gul och röd. Ritade av befintliga trosor och sydde en otroligt ful prototyp, som ni inte får se=) men den passade iaf. Så då klippte jag i det orange tyget. Sen när jag var klar tyckte jag dom vart lite tråkiga så jag, som inte kan rita;) lyckades rita en blomma på frihand. Sen förminskade jag den med 1/4 i kopiatorn och gjorde tygtryck, en stor och en liten. Passade på att klippa ut framstycke i gult och rött oxå och trycka samtidigt för enkelthetens skull:)

5 kommentarer:

Caroline sa...

Snygga!

Jes sa...

Jättefina trosor, har oxå tänkt att sy till mig men har inte hunigt testa ännu du inspererar dina blev ju så fina.

Katarina sa...

Jättefina! Hur gör du när du trycker? Är lite sugen på att testa trycka något på sonens kläder.

Airspirit83 sa...

Vilka härliga trosor :) Mycket färgglada :D Hoppas att allt är bra med dig :) Själv så har jag också börjat blogga, mest om mitt scrappande och om hur det är i mitt liv just nu. Mina bloggar heter: http://scrappaarskoj.blogspot.com & http://minytajustnu.blogspot.com : Gå gärna och kolla in dom :) MVH //Jessica (Piteå/Luleå/Arvidsjaur)

KlaramedK sa...

verkligen fina! älskar verkligen färgerna...varför skall nästan alla underkläder vara vita och svarta!?