13 februari 2009

Lejonbody

Eftersom det har varit så mycket frågor i inlägget nedan om lejontyget, så får denna body gå före i bloggkön. Den har ju anlänt till mottagaren.

Jag och Jalapeno gjorde ett litet byte, vad jag fick bloggar jag om lite senare.
Iaf så gjorde jag en body till hennes brorson. Är mycket nöjd med den och den mottogs varmt av fastern iaf. Får se vad brorsonen och fadern tycker :)

Mönster: Mitt eget i storlek 68 cl.

Tyg: Turkost och gult tyg från eslöjd, brun mudd från ohlssons. Min sista bruna lapp från minanamnband. På detta har jag då tryckt egna lejon, med hjälp av mitt tryckramsset. Lejonen har jag ritat själv, med STARK inspiration från en tröja sambon hade som liten :)

Maskiner: Overlocken för att sy ihop, coverlocken för att sticka ner raglansömmarna. Vanliga symaskinen till namnbandet och för att sticka ner kantbanden.

Bäst: Inga hoppstygn, det gick bra att trycka. Den mottogs varmt :) Jag lyckades lägga till en fin skugga på bilden oxå :)

Sämst: Hm, inget med bodyn iaf, men nån får gärna ge mig lite mer tid, så jag hinner sy och blogga om allt jag vill/ska/borde :)

20 kommentarer:

Mimmi sa...

Åh, vad fint det var med gult och turkost. Jag tror jag inspireras ;-) Dina tryck är som vanligt urläckra.

LilleBus sa...

Åååh vad fin den var, gillar verkligen lejontrycket på :-)

Cecilia & Busiga ungar sa...

Underbar färgkombo. Jättefin body. Gillar din knäppning i halsen.

Heilt spesiell sa...

Imponert!!

Botilda sa...

Fantastisk! Förstår att faster pepparfrukt blev nöjd och glad.

Men... du får snart inte visa fler fina tryck. För varje gång jag ser hur fint du gjort vill jag också prova och då kommer jag att ha ännu mindre tid att sy. ;-)

od Andulky sa...

Den är verkligen underbar, lejonen är fantastiska!!

Jes sa...

Helt underbar, trycket va superfint!!!

F . A . E - Mjuka kläder för goa barn sa...

Fin body och läcker färgkombos. Lejonen är urgulliga.

Anonym sa...

Den blev jättefin och trycket är kanon..

Y sa...

jag som har sett den live kan intyga att den är ännu myyycket finare i verkligheten! Förutom att modellen, trycket och färgerna är skitsnygga är sömmarna perfekta, tyget i suverän kvalitet och trycket lika snyggt på nära håll! Det var första sömmarna från en CP jag sett på nära håll och idag var jag inne i en affär och tittade på maskinen.
tack!!!

Anna-Snoddas sa...

Superfin! Dina lejon är urgulliga! :)

syster A sa...

Oj så fin! Härlig färgkombination. Är relativt nybliven sybloggar, tackar SÅ mycket för härlig inspiration.

/syster A

Therese sa...

Jag bara älskar dina tryck!! Det här lejontrycket är bara så fint!!!! Jag är mäkta avundsjuk på dina tryck-kunskaper!!!

Lattjo liten pryl sa...

Mästertryck! :o)

Äppel Päppel sa...

Jisses vilka fina tryck! Är väldigt nyfiken på att prova det!

Gulligan sa...

vilken häftig!!!

LillaBarn sa...

Jättefin verkligen. Här sitter jag och gnäller över att det bara finns rosa och blått, att man kunde trycka själv hade jag inte ens tänkt på.Hur bär man sig åt??? Kunde du kanske ha en liten tutorial :-)
Jätteduktig är du iallafall!! Jag har bara sytt i en månad, men det blir bättre och bättre (så länge man inte kollar på baksidan...

Anonym sa...

Verkligen ett fint tryck! Imponerande! =) Du syr så mycket fint du!

Lillebror paprika sa...

Lejonbodyn är underbar och sitter som ett extraskinn! Lätt att ta på och av. Tål tvätt gör den också. Jag syr inte själv och har knappt handlat kläder sen konfirmationen, så jag vågar inte uttrycka mig om hantverket, men jag litar på min syster, som säger att det är absolut försklassigt. Hon brukar dessutom vara svår att imponera på... Stort tack!

Ahlard sa...

Hejsan, vilka underbara tryck. Jag har precis börjat screetrycka lite själv och undrar om du har distanser på ramen när du trycker, och vad har du i sådana fall/hur höga ska de vara? Testade lite igår och har problem med att det kladdar när jag rapporterar... Tack på förhand om du har möjligheta att ge mig tips. /Johanna