26 oktober 2008

Många bodys och byxor:)Joel hade lite ont om fina bodys och byxor i rätt storlek, så hans far beställde 2 bodys med matchande byxor. Jag fick beslutsångest igen, och gjorde fyra set som i slutändan alla hamnade hos Joel:)
Bilden är inte den bästa, men jag hoppas på att få lite livebilder framöver.

Set 1 från vänster:
Röd interlock från e-slöjd, randig eiser-interlock från tradera, brun mudd från Stoff och stil, blå velour från tygtanten förra sommaren.
Set 2:
Kanintyg från Jnydesign, grön interlock från e-slöjd, grön velour från neanobelle, grå mudd från ohlssons tyger.
Set 3:
Gul interlock från e-slöjd, randig interlock från jofotex, limegrön velour från textilcentrum i uppsala, limegrön mudd från stoff och stil.
Set 4:
Turkos och gulrandig interlock från e-slöjd, brun mudd från Stoff och stil, gul velour från neanobelle och gul mudd från ohlssons tyger.

Samtliga namnlappar och storlekslappar kommer från minanamnband och alla tryckknappar från stoff och stil.

Alla bodys utom kaninbodyn har egentryckt tyg, båtar, lejon och elefanter. Det var tänkt att bli tåg också, men den färgen höll inte så bra i tvätten:( Så då blev det en akuträddning med kaniner istället.

Upp: Blev kanonnöjd med alla fyra, blev fina färgkombinationer, och trycken blev bra.

Ner: Att tågbodyn blev misslyckad.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Det är så inspirerande att titta in i din blogg!! Du syr så mycket fint och har så roliga kombinationer. Önskar att jag vågade kombinera lite mer!

Lejontrycket är superfint! Nästan så att jag skulle vilja lägga in en beställning :)

Linda sa...

Du gör verkligen fina grejer! Tyget gör så mycket när man syr kläder och iom att du gör trycket själv på mycket så gör du verkligen hela jobbet själv. Tänk om man hade samma talang själv

Y sa...

fantastiskt fina tryck!

lilla hjärtat sa...

Vilken fin samling kläder mina favoriter är elefanterna och lejonen. Har du tänkt att trycka upp och sälja så är jag intresserad, supersnyggt!

Jes sa...

ÅÅÅ vilka härliga tryck du gör, varje gång jag kommer in här och ser dinna tryck så känner jag att jag måste bara ta och beställa ett screen tryck kit. Jättefina grejor.

Anonym sa...

Ser jättefint ut, och vilka härliga kombinationer du har fått till, tycker aldrig jag lyckas med det....

Anonym sa...

Vilka otroligt fina tryck! Lejontrycket var helt underbart, vad duktig du är och vad kul det måste vara att kunna trycka själv!

Linda Muhr sa...

fantastiskt fin tryck, tycker att du ska tillverka till folket för vem vill inte ha elefanter och lejon!

Du syr underbara kläder!

Mvh Linda

Anonym sa...

免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室