26 oktober 2008

Många bodys och byxor:)



Joel hade lite ont om fina bodys och byxor i rätt storlek, så hans far beställde 2 bodys med matchande byxor. Jag fick beslutsångest igen, och gjorde fyra set som i slutändan alla hamnade hos Joel:)
Bilden är inte den bästa, men jag hoppas på att få lite livebilder framöver.

Set 1 från vänster:
Röd interlock från e-slöjd, randig eiser-interlock från tradera, brun mudd från Stoff och stil, blå velour från tygtanten förra sommaren.
Set 2:
Kanintyg från Jnydesign, grön interlock från e-slöjd, grön velour från neanobelle, grå mudd från ohlssons tyger.
Set 3:
Gul interlock från e-slöjd, randig interlock från jofotex, limegrön velour från textilcentrum i uppsala, limegrön mudd från stoff och stil.
Set 4:
Turkos och gulrandig interlock från e-slöjd, brun mudd från Stoff och stil, gul velour från neanobelle och gul mudd från ohlssons tyger.

Samtliga namnlappar och storlekslappar kommer från minanamnband och alla tryckknappar från stoff och stil.

Alla bodys utom kaninbodyn har egentryckt tyg, båtar, lejon och elefanter. Det var tänkt att bli tåg också, men den färgen höll inte så bra i tvätten:( Så då blev det en akuträddning med kaniner istället.

Upp: Blev kanonnöjd med alla fyra, blev fina färgkombinationer, och trycken blev bra.

Ner: Att tågbodyn blev misslyckad.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Det är så inspirerande att titta in i din blogg!! Du syr så mycket fint och har så roliga kombinationer. Önskar att jag vågade kombinera lite mer!

Lejontrycket är superfint! Nästan så att jag skulle vilja lägga in en beställning :)

Linda sa...

Du gör verkligen fina grejer! Tyget gör så mycket när man syr kläder och iom att du gör trycket själv på mycket så gör du verkligen hela jobbet själv. Tänk om man hade samma talang själv

Y sa...

fantastiskt fina tryck!

lilla hjärtat sa...

Vilken fin samling kläder mina favoriter är elefanterna och lejonen. Har du tänkt att trycka upp och sälja så är jag intresserad, supersnyggt!

Jes sa...

ÅÅÅ vilka härliga tryck du gör, varje gång jag kommer in här och ser dinna tryck så känner jag att jag måste bara ta och beställa ett screen tryck kit. Jättefina grejor.

Anonym sa...

Ser jättefint ut, och vilka härliga kombinationer du har fått till, tycker aldrig jag lyckas med det....

Anonym sa...

Vilka otroligt fina tryck! Lejontrycket var helt underbart, vad duktig du är och vad kul det måste vara att kunna trycka själv!

Linda Muhr sa...

fantastiskt fin tryck, tycker att du ska tillverka till folket för vem vill inte ha elefanter och lejon!

Du syr underbara kläder!

Mvh Linda